X

Vojna Akademija 3 premijerno u Beču

Vojna Akademija 3Najgledaniji domaći film ove godine u Srbiji "Vojna Akademija 3 - Novi početak" premijerno će biti prikazan u Beču u petak, 9. decembra 2016, u bioskopu UCI Kinowelt Millennium City, sa početkom u 20:00 časova.

Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Poznata lica, zatičemo dve godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ovih ambicioznih mladih ljudi koje veže prijateljstvo za ceo život.

Najnoviji nastavak "Vojne Akademije" donosi nove profesionalne i ljubavne zaplete, a počinje upis i novih kandidata, među kojima se izdvajaju Gruja (Đorđe Stojković) i Bugi (Vučić Perović), dva nerazdvojna prijatelja, Ika (Slaven Došlo) i Ceca (Anđela Jovanović), Anđela (Andrea Ržaničanin) i Maša (Gordana Paunović).

Dobro poznati junaci u oficirskim uniformama su Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović Čukvas, Tamara Dragičević.

Ono što će njima biti najvažnija zajednička lekcija je spoznaja da Vojna akademija nija samo vojna škola, već škola života.

Svečanjoj premijeri u Beču prisustovaće glumci Bojan Perić, Ivan Mihailović i Andrea Ržaničanin, koji će se nakon projekcije pokloniti publici.

Ulaznice za svečanu premijeru možete kupiti na blagajnama bioskopa UCI Kinowelt Millennium City (od 14:00 do 22:00h), ili onlajn na zvaničnoj bioskopskoj stranici.

 

Pišite nam

Popunite formular ispod i pošaljite nam poruku

Ostanimo u kontaktu

Adria Film e.U. office@adriafilm.eu
Diehlgasse 4/11 +43 664 3790565
1050 Vienna
AUSTRIA